İstanbul'da iyi bir konuma sahip Florya'da bulunan kampüsümüz, Türkiye'nin en büyük akvaryumlarından birine ve denize çok yakın bir lokasyondadır. Kampüsümüz iki bina ve büyük bir bahçeden oluşmaktadır. Birinci binada lise ve ikinci binada anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunmaktadır. Binalarda 40 derslik, 2 fen laboratuvarı, 1 bilgisayar laboratuvarı, kapalı spor salonu, konferans salonu, sinema salonu, müzik odası, sanat odası ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Kapalı Spor Salonu

500 metrekarelik kapalı basketbol, ​​voleybol ve futbol sahası bulunmaktadır.

Sınıflarımız

Gerekli tüm ekipmanlar ile donatılmış 40 derslik bulunmaktadır.

Laboratuvarlarımız

Ortak kullanıma ait bilgisayar laboratuvarı, lise öğrencileri için kimya ve fizik laboratuvarı ve ortaokul öğrencileri için fen bilimleri laboratuvarı bulunmaktadır.

Sinema

Sinema, konferans ve tiyatro etkinlikleri için 250 kişilik çok amaçlı salon bulunmaktadır. Sinema salonumuzda en yeni Sony 4K projektör ve Dolby Digital Surround sistem kullanılmaktadır. Ortağımız Cinema Pink sayesinde, öğrencilerimiz kendi okullarında vizyona giren en yeni filmleri izleyebilmenin tadını çıkarmaktadırlar.

Müzik ve Sanat Odası

Tüm CND öğrencileri müzik ve sanat derslerini atölyelerinde alırlar.

Yüzme havuzu

Duş olanakları bulunan, soyunma odalarını içinde barındıran 25 metrelik kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Konferans odası

60 öğrenci kapasiteli gösterim ve konferans odası mevcuttur.

Bahçe

Basketbol ve futbol oynama olanaklarına sahip 600 metrekarelik bir bahçe bulunmaktadır.